Autorisert regnskapsførerselskap - Lønningskontoret

Autorisert regnskapsførerselskap med spisskompetanse på lønn og personaladministrasjon

Autorisert regnskapsførerselskap med spisskompetanse på lønn og personaladministrasjon

Trenger bedriften hjelp i forbindelse med lønn og personal? Går bedriften med planer om outsourcing av tjenester innenfor lønn, regnskap eller administrasjon? Lønningskontoret er et autorisert regnskapsførerselskap som har spesialisert seg på lønn og personaladministrasjon. Lønningskontoret kan også bistå bedrifter i prosesser og prosjekter på nettopp disse områdene – fra A til Å. Vi deltar med nøyaktig planlegging og profesjonell gjennomføring – og sikrer bedriften en tryggere og enklere hverdag, innenfor områdene lønn og personal.

Lønningskontoret

Ansvarlig selskap bak Lønningskontoret er Amphibia AS – et autorisert regnskapsførerselskap med spisskompetanse på lønn og personaladministrasjon. Vi er medlem av Regnskap Norge, den største profesjons- og bransjeforeningen for autoriserte regnskapsførere i Norge. Vi brenner for lønnsfaget og for å levere tjenester av høy kvalitet. Brukervennlighet og moderne IT-løsninger står høyt i fokus. Vi holder til i Skytta Næringspark i Nittedal kommune, rett nord for Oslo.
KONTAKT OSS
Ring oss 67 06 43 10

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale

Epost
Telefon
Melding

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Ansvarlig selskap bak lonningskontoret.no: Amphibia AS, org.nr: 971 590 734 MVA   •   Personvernopplysninger
Vår nettside bruker informasjonskapsler. lonningskontoret.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​