Personaladministrasjon - Lønningskontoret

Personaladministrasjon

Begrepet personaladministrasjon omfatter mye. Vi i Lønningskontoret bistår til daglig våre kunder med fraværsregistrering inkludert feriedagsregnskap, innsending av sykemeldinger og inntektsopplysningsskjemaer til NAV. Drifting av pensjonsordningen er også en vanlig tjeneste, og det innebærer bl.a. å foreta inn- og utmeldinger, rapportere endringer i arbeidsforhold og endringer i pensjonsgivende inntekt.

Lønningskontoret bistår bedrifter med personaladministrasjon

Utfordringene innenfor personaladministrasjon er mange. Vi gir bedriften en trygg håndsrekning på bl.a. følgende områder:
 
  • Selv om arbeidsgiver nå rapporterer inntekter månedlig til myndigheten via a-meldingen, må man likevel oppgi korrekt inntektsgrunnlag for beregning av sykepenger, foreldrepenger m.m. manuelt og på papir til NAV. Refusjonskrav kan fort foreldes, så her det er viktig å ha sikre og gode rutiner.
  • I og med at arbeidsforholdsopplysninger nå rapporteres månedlig fra alle norske arbeidsgivere, har de som jobber med å kreve inn forfalte krav (inkassobyråer, skatteoppkreverne, Namsfogden, Statens innkrevingssentral) fått en mye enklere hverdag. For arbeidsgiverne medfører det imidlertid en administrativ byrde, da de også krever opplysninger om inntekt i forbindelse med iverksetting av  lønnstrekk. Det er i tillegg stadige endringer, midlertidige stans osv. i slike trekk. Det er flere ulike trekktyper man må klare å håndtere korrekt via lønnssystemet, og oppgjørsformen for disse trekkene er heller ikke lik.
  • En korrekt og god skriftlig arbeidsavtale er en forutsetning som må være på plass i alle arbeidsforhold.

Lønningskontoret kan bistå bedrifter med god og trygg personaladministrasjon.
KONTAKT OSS
Ring oss 67 06 43 10

Eller la oss kontakte deg
for en uforpliktende samtale

Epost
Telefon
Melding

Vi lagrer informasjon om deg slik at vi kan kontakte deg og sende deg relevant innhold per epost. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket. Les mer om vår personvernpolicy her.
Ansvarlig selskap bak lonningskontoret.no: Amphibia AS, org.nr: 971 590 734 MVA   •   Personvernopplysninger
Vår nettside bruker informasjonskapsler. lonningskontoret.no bruker informasjonskapsler primært til trafikkmåling og innholdsoptimalisering. Fortsett å bruke siden som vanlig hvis du godtar dette. Les mer om vår bruk av informasjonskapsler her​​